Inici Qui Som Cursos Preus Galeria Enllaços Contactar
[CAT] [ES] [EN] [DE] [FR] [RU]
By Inatica.com
Sobre Nosotros
ALBÓ ESTILISME D'AUTOR som un equip de professionals especialitzat en assessorar sobre la imatge personal de cada un dels nostres clients.

El públic D'ALBÓ ESTILISME D'AUTOR està format per persones d’edats i estils ben diferents, però que comparteixen la recerca de propostes úniques, diferents i atrevides.


MÈTODE ALBO


Abans de començar realitzem una DIAGNOSI PERSONALITZADA per conèixer les particularitats de cada client i la imatge que vol.


El següent pas és el TALL. Segons la forma del crani, li donem llum, color i profunditat. Apliquem una tècnica pròpia de patrons que reflexa la forma òssia, l'amplada, l'alçada o les irregularitats de cada client. A més, valorem l’angulació que l’estilista ha de donar-li a cada àrea per millorar les formes i el look.


FIRES INTERNACIONALS

    A la COMPANYIA ALBO apostem per estar al dia de totes les novetats del món de la perruqueria i l’estètica. Per això, assistim regularment a fires, convencions i esdeveniments a diferents països amb l’objectiu de copsar les últimes tendències per oferir-los al nostres clients.


  • - Renge Unit: Salon International London
  • - Italia: Cosmoprof Worldwinde de Bolonia
  • - Espanya: Salon Look Madrid
qui som
qui som